Home Romana Interviuri

Interviuri

Ciprian Motorga este avocat în cadrul Baroului București și Partener Coordonator al SCA "Motorga, Cănureci și Asociații". Este un avocat, care deși este tânăr, a gestionat cazuri foarte complexe. Avocatura.com a stat la un ceai cu Ciprian și a aflat care sunt piedicile pe care le întâmpină avocații în cazurile de malpraxis, și nu numai, cât de importanți sunt banii în alegerea carierei și cât de importantă este familia pentru a fi un avocat de succes.
[...]

Detalii

Unii aleg Dreptul penal pentru că este mai antrenant, mai dinamic. Puțini știu însă ce tip de muncă implică avocatura de Penal. Dar, cu siguranță și mai puțini sunt cei care aleg acest drum datorită unor cuvinte din Biblie: "Deschide gura ta pentru cel mut și pentru pricina tuturor părăsiților. Deschide gura ta, judecă drept și fă dreptate celui sărac și năpăstuit".

[...]

Detalii

Ciprian este un avocat elegant și plin de entuziasm. El este cel care dă peste cap teoria "tu ești mic, nu știi nimic" deoarece, contrar vârstei destul de fragede, avocatul Ciprian Motorga lucrează în prezent la un dosar care are unul dintre cele mai mari prejudicii din istoria României - 130 de milioane de euro. Motto-ul lui? "Pune-te în locul clientului!".
 
[...]

Detalii

Avocatul Ciprian Motorga, membru al Baroului Bucureşti, oferă, prin intermediul Avocatura.com, un articol de excepţie privind corupţia din România. Acesta ne prezintă sfatul expertului şi ce contribuţie am putea aduce pentru a fi anihilată.
[...]

Detalii

Etica - această valoare nu doar profesională, ci și umană, pare a se pierde în avalanșa de tineri profesioniști. Sau nu? Avocatura.com a stat de vorbă cu Ciprian - Andrei Motorga despre cum vede un avocat din noua generație acest lucru.
[...]

Detalii