Home Romana Parteneri

Parteneri

Avocaţii noştri au pus mereu accentul pe stabilirea de legături puternice cu clienţii noştri şi înţelegerea intereselor acestora. Aceasta este o parte a culturii noastre. Dinamismul echipei vine din abordarea personală a fiecărui caz.

Ne-am construit o reputaţie prin faptul că oferim consultanţă într-un mod creativ şi perspicace, personalizând fiecare soluţie juridică. Nu facem compromisuri când vine vorba de a oferi servicii juridice excepţionale clienţilor noştri.

Fiecare avocat aduce un set unic de competenţe, dar obiectivele care ne-au adus împreună sunt dorinţa de a dezvolta o carieră pe termen lung, viziunea şi angajamentul comun care ne fac să fim o echipă puternică şi orientată spre succes. Conducerea societății de avocatură este asigurată de: 

 

 

CIPRIAN MOTORGA

PARTENER COORDONATOR

Ciprian Andrei Motorga este fondator și partener coordonator al Motorga, Cănureci & Asociații. Ciprian este licenţiat în drept, deţine un master în Ştiinţe Penale şi este membru în Baroul Bucureşti şi al Uniunii Naţionale a Barourilor din România din anul 2014.

Principalele domenii în care activează sunt Dreptul Penal, Dreptul Fiscal, Dreptul Comercial și al Comerțului Internațional, Dreptul Financiar-Bancar și Energie & Resurse Naturale.

Dosarele penale complexe în care a fost angrenat, și ale căror rezultate au fost încununate de succes pentru clienții asistați, îl recomandă drept un avocat de referință în privința expertizei pe care o deține în apărarea clienților acuzați de sărvârșirea infracțiunilor de criminalitate economico-financiară, a celor de corupție și a celor de spălare de bani. 

Pe lângă personalitatea puternică, temeinica pregătire, ambiția și calitatea impecabilă a serviciilor juridice oferite i-au adus recunoașterea și încrederea celor cu care a colaborat. De asemenea, pe lângă talentul oratoric este esenţial ca un avocat să se exprime impecabil în scris, astfel el a publicat diverse articole şi studii în reviste de specialitate, cum ar fi: “Corupția, unul dintre cei mai mari dușmani ai democrației”, “Prevenirea şi combaterea spălării banilor”, “Perspectiva diplomatică asupra politicii României în UE” etc.

În prezent, activitatea pe care Ciprian Motorga o desfăşoară în cadrul firmei noastre se axează, în principal, pe elaborarea opiniilor juridice şi acţiunilor în justiţie în materie civilă,  acordarea de asistență juridică în procesele penale, consultanţă în sectorul energiei electrice, al gazelor şi cel petrolier, consultanţă în procedurile judiciare de control al actelor emise de autorităţi ale administraţiei centrale sau locale, consultanță și participare la diferite proceduri judiciare ce vizează domeniul dreptului comercial și al afacerilor, consultanță și reprezentare juridică în fața autorităților fiscale și a instanțelor judecătorești în litigiile de natură fiscală. 

Ciprian Motorga vorbeşte fluent limba engleză, italiană si spaniolă. 

Regula de aur pentru orice avocat este aceasta: Pune-te în locul clientului tău!

CONTACT
E-mail: ciprian.motorga@cccm.ro

Claudiu Cănureci

PARTENER SENIOR

Claudiu Cănureci este fondator și partener senior al Motorga, Cănureci & Asociații. Claudiu este membru în Baroului Bucureşti şi al Uniunii Naţionale a Barourilor din România de peste 24 de ani.

Numeroasele situaţii juridice pe care le-a gestionat de-a lungul carierei îl fac să fie un specialist când vine vorba de Dreptul Civil şi Comercial, Dreptul Muncii, Dreptul Fiscal, Dreptul de Proprietate Intelectuală şi Industrială, Contencios-Administrativ. 

Principalele sale arii de expertiză sunt Fuziuni și Achiziţii, Imobiliare, Drept Societar, Drept Financiar-Bancar și Malpraxis Medical. 

Claudiu Cănureci are o bogată experienţă in asistarea şi reprezentarea clienţilor în faţa instanţelor arbitrale şi instanţelor de judecata privind cauze civile, comerciale, administrativ-fiscale și bancare, precum litigii cu profesioniști, cauze în materia contenciosului administrativ și fiscal, acţiuni in materia conflictelor de munca, acţiuni in revendicare, retrocedări, anularea clauzelor bancare abuzive, insolvenţă şi faliment. 

Participă frecvent la conferinţe internaţionale, iar prin prisma acestor evenimente, a schimbului de idei şi prin întemeierea relaţiilor de colaborare profesională cu societăţi internaţionale de avocaţi străini, aduce un plus de actualitate echipei.

Claudiu Cănureci vorbeşte fluent limba spaniolă, engleză, sârbă, germană şi italiană.

 

Încrederea este elementul primordial al relaţiei client-avocat!

CONTACT
E-mail: claudiu.canureci@cccm.ro