Home Romana Despre noi

Viziune. Valori. Misiune

Ciprian MotorgaMOTORGA, CĂNURECI & ASOCIAȚII oferă o gamă largă de servicii juridice de calitate pentru clienții din mediul de afaceri, persoanelor fizice și juridice, instituțiilor statului, organizațiilor non-guvernamentale, atât din Romania cât și din străinătate.

Societatea noastră de avocatură este orientată spre client, având ca piatră de temelie o cultură bazată, în principal, pe angajamentul irevocabil pentru excelență în activitatea pe care o desfășurăm. Suntem pragmatici, loiali, deschiși, anticipăm și înțelegem așteptările clienților, oferim un cadru prietenesc de comunicare pentru a oferi cel mai bun sfat și cea mai bună soluție.

Având o bogată experiență în domeniul juridic și promovând o politică cu o abordare nouă, societatea noastră este compusă dintr-o echipă dinamică, construită pe principii etice și de profesionalism, pregătită să ofere soluții juridice pertinente și valide adaptate la modificările legislative actuale.

Misiunea firmei noastre este de a ajuta clienții să-și atingă propriile obiective, având ca principiu de bază ideea că succesul clientului este și succesul nostru. Aprecierea de care se bucură societatea noastră a fost construită de-a lungul timpului, pe baza rezultatelor pe care le-am atins, oferind servicii de calitate și ajutând clienții să reducă costurile în mod efectiv.

De-a lungul timpului, nevoile clienţilor noştri au continuat să se diversifice, de aceea suntem bine ancorați în actualitatea juridică şi socială, iar fiecare soluţie este creată pentru a se plia perfect pe nevoile clientului, pentru a duce colaborarea la cele mai înalte standarde existente la momentul actual în domeniul avocaturii.