Home Romana Servicii

Motorga, Cănureci & Asociații oferă clienţilor săi servicii de vârf în domeniu, cât şi soluţii din ce în ce mai inovative, capabile să satisfacă chiar şi cele mai pretenţioase cereri.

Pe parcursul ultimilor ani, nevoile clienţilor noştri au continuat să se diversifice, de aceea firma noastră este bine ancorată în actualitatea juridică şi socială, iar fiecare soluţie este creată pentru a se plia perfect pe nevoile clientului, pentru a duce colaborarea la cele mai înalte standarde existente la momentul actual în domeniul avocaturii.

Serviciile juridice sunt oferite sub formă de consultanţă juridică verbală sau scrisă, redactarea de acțiuni și de alte acte de procedură în cadrul litigiilor, asistența și reprezentare în procedurile de soluționare amiabilă a diferendelor (negociere, conciliere, mediere) în fața instanțelor de judecată sau de arbitraj.

Date de contact

Oferim servicii juridice în domeniile dreptului civil, penal, comercial, fiscal, muncii, financiar-bancar și energie/petrol/gaze. Contactați-ne!

Addresa: Strada Calea Plevnei Nr. 141C, Sector 6, București
Telefon: 031 425 39 44, 0735 249 249
Email: lex@cccm.ro

Localizare