Home Romana Cariere

Cariere

Ciprian MotorgaSocietatea noastră de avocatură reprezintă mai mult decât un loc unde oamenii vin la locul de muncă: avocații și personalul auxiliar formează o "familie profesionistă", care a construit legături puternice în perioada de colaborare. Noi oferim un mediu de lucru plin de satisfacţii şi provocări pentru avocaţii cu o pregătire exceptională, dar şi pentru cei aflaţi la început de drum care se angajează să furnizeze servicii juridice excelente clienţilor noştri.

Suntem mereu interesaţi de avocați cu înaltă calificare care doresc să se alăture unei echipa puternice şi de perspectivă. Scopul nostru este de a atrage și de a dezvolta persoane talentate și motivate, care sunt cu adevărat angajate la construirea carierei lor alături de firma noastră și care contribuie la succesul clienţilor noştri.

În cazul în care obiectivul dumneavoastră este de a fi mai bun, dacă doriți să promovaţi o carieră pe perioadă îndelungată unde aveţi posibilitatea de a crește profesional, social și personal în profesia de avocat, dacă doriți să lucrați umăr la umăr cu noi, ne-ar face plăcere oportunitatea de a vă arăta cum o facem. Vă rugăm, nu ezitați să ne trimiteți CV-ul și o scrisoare de intenţie la lex@cccm.ro.