Home Romana Servicii Drept Penal

Un proces penal este o problemă gravă care poate avea o importanță capitală pentru viitorul dumneavoastră, putând fi puse în joc libertatea, poziția socială și financiară, precum și renumele pe care vi l-ați clădit în ochii prietenilor și ai societății. Prin urmare, este important să alegeți, cu înțelepciune, cel mai bun avocat care să vă apere drepturile și interesele - iar alegerea este de fapt doar a dumneavoastră.

Având la bază o vastă experienţă, dobândită în special din dosarele complexe de criminalitate economico-financiară în care au oferit asistență juridică, avocaţii din cadrul Motorga, Cănureci & Asociații au câştigat încrederea clienţilor, apărându-le interesele la cele mai înalte standarde și obținând rezultatele scontate. 

Angrenarea într-un proces penal, iar aici facem referire strict la situația unei persoane ce dobândește calitatea de suspect ori de inculpat, vă macină treptat și pentru o perioadă îndelungată de timp, și la fel cum picătura de apă curgând frecvent sparge piatra, așa și tehnicile și tacticile criminalistice aplicate regulat de organele judiciare au efectul și, uneori, și scopul - atins de cele mai multe ori în cazul în care nu sunteți o persoană puternică emoțional și centrată în ea însăși, de a vă demola efectiv, de a vă ruina reputația profesională, viața socială și relațiile personale.

Pe cale de consecință, în astfel de momente de grea încercare, aveți nevoie de sprijinul unui specialist al dreptului, al unui avocat penalist profesionist care să vă ofere siguranța că drepturile dumneavoastră procesuale vă sunt respectate și că nu sunteți supus unor presiuni sau abuzuri. 

De ce să ne alegeți pe noi? Răspunsul este simplu și rezidă în faptul că abordarea noastră este complet diferită, considerând că apărarea nu trebuie să fie o metodă pur formală, ci o personalizare a strategiei pentru fiecare client în parte, apărarea drepturilor și valorificarea intereselor dumneavoastră fiind pentru noi piatra de temelie și, în același timp, țelul suprem, indiferent de împrejurări sau adversari. 

Nu în ultimul rând, ne recomandă profesionalismul și excelența în prestarea serviciilor avocațiale pentru clienți, și rezultatele favorabile obținute în dosarele complexe și cu prejudicii de zeci de milioane de euro în care ne-am implicat.

Avocații noștri asigură asistență juridică completă pe parcursul desfășurării unui proces penal, începând cu formularea strategiei de apărare până la redactarea oricăror acte în asigurarea unei apărări efective şi concrete a dumneavoastră, precum și susținerea orală a cauzei în fond, apel sau căi extraordinare de atac.