Profesionalism

Conform viziunii firmei noastre, profesionalismul reprezintă întotdeauna fermitatea calităţii.

Strategie

Esenţa strategiei constă în crearea unei poziţii unice şi valoroase, care implică un set diferit de activităţi în interesul clientului.

Performanta

Unicul loc în care cuvântul performanţă apare înaintea cuvântului străduinţa este în dicţionar.

 

Feb 20, 2015

Ordinul ANRE nr. 4/2015 - aprobarea Regulamentului de emitere a certificatelor verzi


Ordinul Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 4/2015 privind aprobarea Regulamentului de emitere a certificatelor verzi a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 118 din 16 februarie 2015.

Avand in vedere prevederile Legii nr. 220/2008 pentru stabilirea sistemului de promovare a producerii energiei din surse regenerabile de energie, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, in temeiul dispozitiilor art. 9 alin. (1) lit. x) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 33/2007 privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei, cu completarile ulterioare, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 160/2012,

presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei emite urmatorul ordin:

Art. 1. - Se aproba Regulamentul de emitere a certificatelor verzi, prevazut in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.

Art. 2. - Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” - S.A. modifica procedura de emitere a certificatelor verzi, conform prevederilor regulamentului prevazut la art. 1, si o supune spre avizare Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei in termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentului ordin.

Art. 3. - Operatorii economici acreditati de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei pentru aplicarea sistemului de promovare prin certificate verzi, Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” - S.A. si operatorii de distributie duc la indeplinire prevederile prezentului ordin.

Art. 4. - Entitatile organizatorice din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei urmaresc respectarea prevederilor prezentului ordin.

Art. 5. - Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Art. 6. - La data intrarii in vigoare a prezentului ordin se abroga Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 43/2011 privind aprobarea Regulamentului de emitere a certificatelor verzi, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 768 din 1 noiembrie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare.

Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei, Niculae Havrilet

Bucuresti, 4 februarie 2015.
Nr. 4.

Actualitate legislativa

Ordinul Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 4/2015 privind aprobarea Regulamentului de emitere a certificatelor verzi a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 118 din 16 februarie 2015. [...]

Detalii

Esti in cautarea unui avocat civil foarte bun? Noi te ajutam oricand ai nevoie!

   Viata este plina de probleme presante, care necesita rezolvare rapida si adesea expertiza unui specialist in legislatie...

[Continua sa citesti...]
 

Date de contact

Oferim servicii juridice în domeniile dreptului civil, penal, comercial, fiscal, muncii, financiar-bancar și energie/petrol/gaze. Contactați-ne!

Addresa: Strada Calea Plevnei Nr. 141, Sector 6, București
Telefon: 0735 249 249
Email: lex@cccm.ro

Localizare

Servicii juridice în domeniul dreptului civil, penal, comercial, fiscal, muncii, financiar-bancar și energie/petrol/gaze.
Facebook Motorga, Cănureci & Asociații
Strada Calea Plevnei Nr. 141 | Bucuresti | Romania | 0735 249 249 | lex@cccm.ro